99.9% на президентските избори в САЩ ще се явят Доналд

...
99.9% на президентските избори в САЩ ще се явят Доналд
Коментари Харесай

Доц. Искрен Иванов: 99.9% на президентските избори в САЩ ще се явят Доналд Тръмп и Джо Байдън

99.9% на президентските избори в Съединени американски щати ще се явят Доналд Тръмп и Джо Байдън. И в двете водещи партии не се виждат други възможности на двамата.

Това сподели в предаването " Денят онлайн " по NOVA NEWS интернационалният анализатор доцент Искрен Иванов, който разяснява Супервторника в Съединени американски щати.

" При Демократите няма политик, който да желае тъкмо в този миг да поддържа една възможна война на НАТО с Русия. Байдън е деец от студената война и има огромен опит във воденето на политика на въздържане на Русия без това да води боен спор. За Байдън приоритет е Русия, а за Тръмп е Китай. Към момента няма риск от война сред НАТО и Русия, само че всичко зависи от спора в Украйна. Падне ли Киев ще бъде премината алената линия. Разликата сред Тръмп и Байдън е доста дребна. Не мога да се наема да предвиждам кой ще завоюва изборите.

" В Украйна няма по какъв начин да има трайно решение и дълготраен мир преди да има явен разговор сред Съединени американски щати и Русия. Голямата цел на Русия в тази война е Съединени американски щати, а не Украйна или Европа. Русия желае да покаже, че с еднополюсния модел е свършено. Съединени американски щати пък желае да покаже, че към момента е водещ водач на света. Виждате какво се случи в Азия, откакто Съединени американски щати и Китай се схванаха - там царува мир. Същото би трябвало да се случи сред Съединени американски щати и Русия - явен разговор и ясни сделки. Ако Тръмп завоюва изборите и реши да наруши съглашението с Китай за Азия, има възможност да се стигне до Трета международна война ", предвижда доцент Иванов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР