950 незаконни мигранти са заловени в северозападна турска провинция, докато

...
950 незаконни мигранти са заловени в северозападна турска провинция, докато
Коментари Харесай

Турските власти заловиха 950 мигранти до границата с Гърция

950 противозаконни мигранти са хванати в северозападна турска провинция, до момента в който са се опитвали да преминат границата със прилежаща Гърция, оповестиха източници от сигурността.

 © Архив/БГНЕС
Мигрантите се насочиха към Одринския вилает още в четвъртък, откакто в обществените медии се появиха подправени вести, че Турция е подготвена да им позволи да пресекат границата с Гърция.Турската полиция взе ограничения за сигурност, с цел да не допусне сходни дейности.

Иранският мигрант Али Хюсеин удостовери, че „ хиляди хора са се организирали да преминат границата, откакто в обществените медии било обявено, че турските гранични пунктове са отворени “.

Турция е главен път за противозаконните мигранти, които се пробват да преминат в Европа по така наречен Балкански маршрут, изключително след началото на сирийската революция.
 Маринов: Армията е подготвена да помогне за мигрантската рецесия по границата с Гърция Маринов: Армията е подготвена да помогне за мигрантската рецесия по границата с Гърция
Засилено е наличието на полиция и жандармерия по българо-гръцката граница поради проблемите с мигранти покрай Солун. За БНР вътрешният министър М...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР