93-годишната кралица Елизабет II призна, че не пие вино. Това

...
93-годишната кралица Елизабет II призна, че не пие вино. Това
Коментари Харесай

Кралица Елизабет призна: Не пия вино, не обичам и чесън

93-годишната кралица Елизабет II призна, че не пие вино. Това станало по време на нейно посещаване в Националния институт по селскостопанска ботаника, покрай Кеймбридж, където се отбелязвало 100 години проучвания на културите.

Разговорът тръгнал в посока възходящата известност на британското вино, оповестява сп. People, представено от  Tialoto.bg . Тина Барбзи, основен изпълнителен шеф на NIAB споделила на кралицата, че формалното вино за надпреварата в Оксфорд и Кеймбридж е британско, а не френско шампанско и че то (английското) става все по-популярно и по-добро.

„ И тя сподели: „ Всъщност самата аз не пия вино, само че слушам, че е доста положително “.

Изданието отбелязва, че през 2017 година се появила информация, че кралицата всеки ден пие разнообразни алкохолни коктейли. Кралицата ги балансира денем със следобеден чай, където отпива билкови питиета и се любува на сладко, като да вземем за пример парче къс или шоколадова бисквитена торта.

Накрая тя приключва деня си с лека вечеря, където съблюдава правилото „ без нишесте “, изключително в случай че яде сама. За край отпива елегантна чаша шампанско преди да си легне. През юни предходната година бе издадено любопитно предписание към менюто на кралското семейство, което засягаше принц Хари и Меган Маркъл.

На актуалните херцози на Съсекс били неразрешени ястия, в които има чесън по време на публични визити и пътешествия. Такива ограничения кралското семейство приема, с цел да избегне неприятния аромат. Също по този начин стана ясно, че кралицата ненавижда чесъна и не разрешава да ѝ го прибавят в храната.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР