93-годишната кинозвезда Джина Лолобриджида се васкинира срещу COVID-19, съобщи самата

...
93-годишната кинозвезда Джина Лолобриджида се васкинира срещу COVID-19, съобщи самата
Коментари Харесай

На 93г.; Джина Лолобриджида се ваксинира срещу К19 - slava.bg

93-годишната кинозвезда Джина Лолобриджида се васкинира против COVID-19, заяви самата тя пред в.”Кориере каузи сера”.

„ Дойдох в болничното заведение с предрешение, а останах учудена – тази ваксина на „ Пфайзер”не ми аргументи никаква болежка. На 8 февруари би трябвало да се върна за втората доза”, описа звездата. „ Разбира се, че съм удовлетворена. Искам да пребивавам!”, сподели Лолобриджида. Тя добави, че била извикана за имунизиране преди няколко дни от римската болница „ Кампус Био-Медико” на 18 януари в 14,50 часа и направила всичко допустимо, с цел да не пропусне реда си и да иде в точния момент. Била заведена от своя помощник Андреа Пиацола, който тя третира като наследник.

Лоло, както назовават Лолобриджида, се яви за имунизирането като същинска звезда - облечена елегантно, цялата в черно и с палто от визон. Актрисата сподели, че се надява да бъде образец за тези, които отхвърлят имунизацията. „ Никога не съм им вярвала. Ама не си ли дават сметка? Точно противоположното, да се имунизираме, е прелестен мотив да покажем, че сме обединени, че вършим вярното нещо, че можем да излезем от пандемията. Държа да кажа на всички, че не би трябвало да се страхуват”,каза още звездата. Тя описа, че интервалът на епидемията бил първият, през който съумяла да си отдъхне малко от компанията на другите. „ Знам, че го вършат от любов, само че аз съм си добре и без да имам доста хора към себе си”.

Според Лолобриджида нейното главно забавление в този момент е осеммесечната щерка на асистента й Андреа Пиацола, „ моят ангел хранител”, както го назовава, и за който споделя, че е избавил живота й четири пъти. „ Щастлива съм, че е с мен и че ми оказва помощ да пребивавам, тъй като аз желая, желая да пребивавам, а също така би трябвало и да работя. Имам още статуи за довършване”, добавя Лолобриджида, която е и скулпторка.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР