9000 американци, заети в обществения сектор на Ню Йорк са

...
9000 американци, заети в обществения сектор на Ню Йорк са
Коментари Харесай

Отказ от ваксина? 9000 държавни служители в Ню Йорк са в принудителен неплатен отпуск

9000 американци, заети в публичния бранш на Ню Йорк са в насилствен неплатен отпуск поради отвод да изпълнят заповедта на управляващите да се имунизират против Covid-19, написа New York Times. Около 9 от всеки 10 чиновници, за които заповедта се отнася, са се ваксинирали.

" Искам да благодаря на всички, които към този момент се имунизираха. Благодаря ви, че го направихте. Благодаря, че направихте допустимо това да продължим напред ", съобщи кметът на града Бил де Блазио.

Мярката за наложително имунизиране на чиновниците на Ню Йорк влезе в действие в понеделник на фона на отхвърли на част от тях да се имунизират. Сред тях са служители на реда и пожарникари.
 100 милиона чиновници в Съединени американски щати ще бъдат подложени на наложителна имунизация или регулярни проби
100 милиона чиновници в Съединени американски щати ще бъдат подложени на наложителна имунизация или регулярни проби

Това гласят новите ограничения на президента на страната

Съгласно въведените от градските управляващи правила - чиновниците, които не са се ваксинирали, ще бъдат оставени без възнаграждение. Ню Йорк се приготвя за вероятен дефицит на фрагменти, като ще разчита на това, че имунизираните чиновници ще работят в допълнение, с цел да покрият работните графици.

Кметът на Ню Йорк Бил де Блазио съобщи, че най-важният приоритет на градските управляващи е да спрат разпространяването на болестта, която продължава да лишава живота на локални поданици.

В администрацията и други структури от публичния живот на Ню Йорк са заети над 300 000 души.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР