90-годишна баба разказа за най-големите си съжаления в живота си

...
90-годишна баба разказа за най-големите си съжаления в живота си
Коментари Харесай

Грешки от миналото: 90-годишна жена трогна хората с историята си

90-годишна баба описа за най-големите си съжаления в живота си и какво би направила по друг метод, в случай че още веднъж имаше времето си. Отговорите й бяха споделени от нейната внучка Рейчъл Дилън в поредност от видеоклипове, оповестени в Instagram.
Момичето, което работи като персонален фитнес треньор и има повече от 1,7 милиона почитатели, ядеше торта и пиеше шампанско, когато стартира да задава въпроси на роднината си за личния й живот. Бабата призна, че би желала по-малко да бездейства и да прави повече неща в живота си. Според нея най-вече съжалява, че се е омъжила на 17 години, което е особено за нейното време през 1950 година
" Никога не съм работила или нещо сходно, откакто се омъжих. Вероятно бих желала да поддържам връзка повече с други хора. Да, скърбя, че се омъжих прекомерно рано. Срещнах брачна половинка си, когато бях на 13, а той на 15. Оженихме се на 17 и 19 години. Запознах се с него в библиотеката, той ме покани да се повозим с колелото му ”, описа старата жена.
 90-годишна жена показа загадка, дълъг живот, загадка на дълголетието, Жената има вяра, че има положителни гени 
Много хора имат вяра, че здравословното хранене и физическата форма са тайната на дългия живот, само че баба Рейчъл споделя, че няма загадка. Вместо това тя напряко сподели, че това са просто положителни гени. Накрая Рейчъл помолила баба си да й даде някои житейски препоръки, които е научила през своите 90 години.

„ О, Боже, не, не тези дни. Не това, което става по света. Просто се веселя, че към този момент няма да ме има. Не желая да съм част от това, което се случва пред очите ми “, сподели бабата.

Много консуматори на обществените мрежи бяха изумени от откровеността и хумора на старата жена.

„ Любовни препоръки от по-възрастни дами. Толкова мъдра и е живяла повече живот, в сравнение с можем даже да си представим. Такава благословия да е на нейната възраст и в положително здраве. Толкова си късметлийка, че към момента имаш баба си “, написа един от коментаторите.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР