9 признака на неподходящия мъж, разкриват психолози. Дори, ако сте

...
9 признака на неподходящия мъж, разкриват психолози. Дори, ако сте
Коментари Харесай

9 признака на неподходящия мъж

9 признака на несъответствуващия мъж, разкриват психолози. Дори, в случай че сте на стадия „ букет от бонбони “ във връзката, някои признаци в държанието на мъжа могат да станат тревожни звънци за вас. Можете да се примирите с разнообразни недостатъци и дефекти на колегата си. Но тези моменти ще покажат, че несъмнено нямате потребност от подобен сътрудник в живота.

Дори в началния стадий на запознанството можете да забележите характерности на държанието на мъжа, които би трябвало да ви предупредят. Тези признаци ще покажат на дамата, че младият мъж не е подобаващ за дълготрайна и трайна връзка.

Ето признаците на несъответствуващия мъж

Мъже, които е най-добре да се заобикалят:

1.Връщане в предишното

Всеки има минало. Има своите неточности, неправилни схващания и тези неща, които не желаеме да помним. Ако вашият човек ви принуждава да се чувствате отговорни още веднъж и още веднъж за някои минали дейности (когато самият той въобще не е бил покрай вас), той просто е доста ниско в енергийно отношение. Защо новият ви ухажор ви пита по какъв начин и с кого сте живели преди него? И в случай че той също употребява получената информация, с цел да ви убоде и унижи, незабавно го изхвърлете през вратата.

Егоизъм

Претендентът за място в сърцето ви сякаш е по-страстен към себе си… В това няма нищо незаконно. Но когато човек се грижи най-вече за своя комфорт и облекчаване на желанията си, поражда въпросът: къде сте вие в живота му?

Емоции

Жените постоянно демонстрират страсти посредством сълзи. Ако сътрудникът ви се нервира, когато плачете, това приказва доста. Може би вашите прекарвания не го допират или той счита сълзите за волност и демонстрация на незрялост. Във всеки случай, да се дразните на обичаната си не е мъжкарско държание.

Грубост

Някои дами умерено одобряват грубостта на колегата си, представяйки я за неустрашимост или грубост. Но тези дами най-вероятно имат ниско самочувствие. В противоположен случай, никоя от тях няма да желае да толерира неприятното държание на обичания си. Или изрично му липсва обучение, или не му пука за вас.

Критика

Ако вашият сътрудник непрекъснато ви подлага на критика и показва недоволството си от дейностите ви, поражда въпросът за какво продължава връзката в този случай. Ако нещо не му харесва, да си откри дама, която изцяло ще дава отговор стандартите му. И в случай че рецензията е налице още при започване на връзката, тогава какво ще се случи по-късно?

Приоритети

Ако в неговия лист с цели сте на трето място след футбол / хокей / другари / събирания с бира / работа (можете да замените своя лична опция), тогава е добре да помислите дали би трябвало да се борите за скъпото внимание на вашия мъж цялостен живот.

Чувства

Какво ще кажете за опита на мъжете? Ако той в действителност ви обича, тогава всяко взаимоотношение с вас дава на мъжа море от позитивни страсти. Дори и да е въздържан по природа, вие ще усетите тези талази от топлота, които ви дават успокоение и наслада.

Лъжа

Вашият сътрудник към този момент бил ли е заловен в дребна (или не толкова) неистина? Важно е да запомните, че откакто изневери един път, човек ще го прави още веднъж и още веднъж. Или може би е патогенен измамник? Тогава коства ли си непрестанно да изглеждате пред него като глупачка, която има вяра на очевидна машинация?

Забрана за бъдеще

Заедно сте от дълго време, възприятията ви, както се споделя, са тествани от времето… Тогава за какво той не бърза да ви заведе до олтара? Какво чака? Възниква подозрение, че мъжът въобще не желае да се обвързва с публична връзка. Може би това е несъответствуващия мъж и си губите времето с него?

Ето 9 обикновени на пръв взор признака на несъответствуващия мъж, които постоянно пропущаме, заслепени от обич и мощни страсти.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР