9 от 23-ата футболисти, които ЦСКА картотекира за двубоите със

...
9 от 23-ата футболисти, които ЦСКА картотекира за двубоите със
Коментари Харесай

Деветима от футболистите на ЦСКА пред дебют в евротурнирите

9 от 23-ата футболисти, които ЦСКА картотекира за дуелите със Сепси, към момента не са взели участие в европейските клубни шампионати и може да получат своя дебют през днешния ден. 7 от тях са полеви и това е много по-възможно, до момента в който останалите двама са аварийните вратари Димитър Евтимов и Марин Орлинов. Летните попълнения Браян Кордоба, Сейни Санянг, Майкъл Естрада и Матиас Фаетон не са играли в никакъв случай в конкуренциите на Стария континент, а същото се отнася за Марселино Кареасо и Жираир Шагоян, както и за младока Марк-Емилио Папазов.
 ЦСКА стартира европейското си премеждие
ЦСКА стартира европейското си премеждие

Срещата на стадион " Българска войска " е от 20:00 часа

В групата на ЦСКА може да попаднат и още двама юноши, които не влязоха в така наречен лист А, заведен в УЕФА. Това са 18-годишните Илиан Антонов и Георги Чорбаджийски, за които към момента важат разнообразни правила за картотекиране.

Вратарят Густаво Бусато пък е пред своя 29-и следващ дуел в Европа. Той записа дебютното си присъединяване на 27 август 2020 година при успеха с 2:1 над малтийския Сайрънс, когато избави дузпа. След това той взе участие с отбора в груповата фаза на Лига Европа и Лигата на конференциите.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР