9-месечният Мусадир Каримов от Таджикистан се бори за живота си,

...
9-месечният Мусадир Каримов от Таджикистан се бори за живота си,
Коментари Харесай

Майка видя игла в небцето на бебето си, а след рентгена не можа да се съвземе от това, което научи

9-месечният Мусадир Каримов от Таджикистан се бори за живота си, откакто лекарите откриха 10 железни игли в тялото му, пишат локални месии. Първоначално майка му намерила игла в небцето на бебето, след което го отвела в болница.



След направения рентген, докторите разкрили още девет игли, които били забити в черепа, носа, краката, врата и гърдите на бебето.

Според тях няма никакъв късмет детето инцидентно да ги е глътнало, по тази причина и фамилията е мощно обезпокоеното, че това е сторено от техни родственици или бавачката с желание да прогонят " злите духове ".



Хирурзите от болничното заведение Караболо в столицата Душанбе съумели да отстранят шест игли - другите били по този начин сраснали в тялото, че нямало по какъв начин.



" Последните, които извадихме, бяха елементарни шивашки игли. Не бяха нови, били са в тялото от доста време и са сраснали. Не извадихме тези в стомаха и черепа, защото интервенцията би траела прекомерно дълго, " споделя основният хирург Шукрат Чориев.



Той прибавя, че в никакъв случай не е виждал сходен случай, само че през предходната година в тялото на умряло бебе от Узбекистан били открити 16 игли.

Роднините на Мудасир отхвърлят да знаят по какъв начин металните игли са съумели да стигнат до тялото на бебето. В централна Азия от известно време са се появили случаи на " прогонване на зли духове " благодарение на игли, за което се приказва, че е антична процедура.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР