9-кратният световен рали шампион Себастиен Льоб поздрави сънародника си Себастиен

...
9-кратният световен рали шампион Себастиен Льоб поздрави сънародника си Себастиен
Коментари Харесай

Льоб поиска реванш срещу Ожие в рали “Монте Карло”

9-кратният международен рали първенец Себастиен Льоб поздрави сънародника си Себастиен Ожие след рекордната му 9-а победа в рали “Монте Карло ”. До през вчерашния ден двамата имаха по 8 победи в именитото рали, само че в този момент 8-кратният международен първенец е едноличен водач в тази авторитетна ранглиста.

“Браво, Себ Ожие. Кога ще е реваншът за пенсиониралите се от WRC? ”, написа Льоб в Туитър, като 9-кратният международен първенец беше измежду публиката по правите през уикенда.

Ожие не се забави и незабавно отговори на Льоб, като изрази вяра, че двамата ще могат още веднъж да се борят един против различен следващата година в рали “Монте Карло ”.
 Експресна промяна на скоростна кутия стои зад успеха на Ожие в Монте Карло Експресна промяна на скоростна кутия стои зад успеха на Ожие в Монте Карло
През 2022 Льоб завоюва 8-ата си победа в ралито, откакто Ожие спука гума в предпоследната права и беше осъден с 10 секунди поради провал в последния стадий, само че тази година французинът разгласи, че няма да кара в надпреварата поради присъединяване му в рали “Дакар ” и това, че не се беше схванал с М-Спорт за стратегия през сезона в WRC.
 Ожие още веднъж дръпна пред Льоб с 9-та си победа в рали Ожие още веднъж дръпна пред Льоб с 9-та си победа в рали " Монте Карло "
“Надявам се, че още веднъж ще карам против Льоб в рали “Монте Карло ” - съобщи Ожие. - Не е загадка, че доста ми харесват борбите с него, постоянно се получава забавно и какъв брой по-луди сме ние, толкоз по-добро е шоуто за публиката. Мисля, че ще е ужасно той да започва следващата година в рали “Монте Карло ” и с другите момчета от шампионата ще стане ужасно съревнование. ”
 Насер Ал-Атия за 5-ти път е първенец на рали Насер Ал-Атия за 5-ти път е първенец на рали " Дакар "
Очаква се, че Льоб въпреки всичко ще кара с лимитирана стратегия за М-Спорт този сезон, също като Ожие, който най-вероятно отново ще е с половин сезон за Тойота.
 Рали “Дакар ”: Льоб с нов връх по следващи етапни победи Рали “Дакар ”: Льоб с нов връх по следващи етапни победи
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР