9-годишно е заклещено от вторник в пресъхнал 25-метров в село

...
9-годишно е заклещено от вторник в пресъхнал 25-метров в село
Коментари Харесай

Дете падна в 25-метров кладенец в Афганистан. Ще се повтори ли трагедията от Мароко

9-годишно е заклещено от вторник в пресушен 25-метров в село в афганистанската провинция Забул, в югоизточната част на страната. Започнала е интервенция по спасяването му. На мястото е дошъл избавителен екип с кола за спешна помощ, с О2 и с други неща от първа нужда за оцеляване на детето, съобщи представител на афганистанския вицепремиер Абдул Гани Барадар. Според него детето е в положително здраве и желае понякога храна и вода, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.
свързани новини12442на 06.02.2022
Засега не е ясно по какъв начин детето е паднало в кладенеца, само че историята подсети за сходен случай с петгодишно мароканче, което след пет дни в бездънен пресушен в родината си не можа да оцелее макар огромната избавителна интервенция на мароканските управляващи.

Същевременно в Индия тринадесет души, все дами и деца, починаха при рухване в по време на женитба. Инцидентът се разиграл в село Небуа Нарангия в щата Утар Прадеш, съобщи ДПА.

Жертвите били част от огромна група, която стояла върху железен похлупак върху кладенеца и гледали сватбената гала. В даден миг под тежестта им металната повърхност рухнала и хората паднали в кладенеца. Спасителни екипи извадили от кладенеца 11 натрупа и 15 оживели, само че двама от тях умряли по-късно от получени контузии.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР