9-годишният Венци от варненското село Брестак е с диагноза детска

...
9-годишният Венци от варненското село Брестак е с диагноза детска
Коментари Харесай

Майка разплака всички, когато разказа за какво мечтае

9-годишният Венци от варненското село Брестак е с диагноза детска церебрална парализа пирамидна форма, спастична квадридеплегия.

Той има потребност от помощ за спасяваща интервенция на тазобедрена става за слагане на неестествен имплант който е доста безценен.

“Здравейте, споделям се Валентина и съм майка на прелестния Венци. Венци има потребност от помощ. Надявам се на вашата добрина и сърдечност! Венци е с диагноза Детска церебрална парализа пирамидна форма, спастична квадридеплегия-тежка Ст!

Аз имам една простичка фантазия и тя е Венци да проходи. Копнея да видя по какъв начин детето ми играе на вън, по какъв начин живее едно пълноценно детството! За да се случи всичко това, Венци има потребност от средства за всекидневната си рехабилитация, за скъпо струващи шини и позициониращи уреди, плуване, кинезитерапия!”, написа майката на Венци.

Валентина моли за помощ да се съберат 6 000 лв. за идна интервенция за имплантиране на тазобедрена става.

Ежедневните разноски също са непостижими за фамилията и по тази причина те се обръщат към всички с голяма молба за помощ. Като образец Валентина дава закупуването на инвалидна количка за детето.

От обществените служби тя е получила 500 лева за количка, която коства 3 000 лева

За повече информация отидете в страницата “Подай Ръка Венци Да Проходи”.

Сметката на Венци е в Уни Кредит Булбанк, BG17UNCR70004522986768 на името на Венцислав Валентинов Тодоров.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР