9-годишната Бриана Петрова от Варна извоюва титлата GRAND PRIX Мини

...
9-годишната Бриана Петрова от Варна извоюва титлата GRAND PRIX Мини
Коментари Харесай

9-годишно момиче от Варна спечели „Мини Мис Планета”

9-годишната Бриана Петрова от Варна извоюва купата GRAND PRIX „ Мини Мис и Мини Мистър Планета ”. Тази година хазаин на състезанието за хубост и гений беше курортен комплекс " Албена ". Нашата страна беше показана от победителката на миналогодишния конкурс за хубост и гений " Мини мис и мини мистър Свят ”.
Бриана съумя да се пребори и да грабне купата в конкуренцията на участници на възраст от 4 до 17 години от над 20 страни, измежду които Южна Африка, Бразилия, Индия, Русия, Румъния и Грузия.

Участниците бяха оценени от умело интернационално жури, формирано от експерти в областта на шоубизнеса и хубостта, публицисти и дизайнери. Имаше и детско звездно жури, което се състоеше от спечелили от предходни години, спечелили купата " Мини Мис и Мини Мистър Планета " от България, Русия и Грузия.

Участниците се показаха в няколко тура: изявление с жури, фешън ревю, показване на гений, финално шоу, показване с национални носии, тематично дефиле " Морско дъно ", публични рокли и костюми

Бриана Петрова е професионален детски модел и фотомодел. Има опит в телевизионни реклами, ревюта и многочислени фотосесии. Освен като модел взе участие и в доста други интернационалните и национални състезания, където се изявява още като певица, пианистка и танцьорка на латиноамерикански танци.

Има предложения за участия в фешън ревюта на световноизвестни дизайнери, както и за участия във кино продукции. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР