9-членна комисия от общински съветници ще анализира текущото състояние на

...
9-членна комисия от общински съветници ще анализира текущото състояние на
Коментари Харесай

9-членна комисия ще анализира състоянието на МБАЛ Св. Мина

9-членна комисия от общински съветници ще проучва настоящото положение на МБАЛ " Св. Мина ". Решението беше взето с 39 гласа " за ", нито един " срещу " и 5 " въздържал се ", съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Във краткотрайната комисия влизат доктор Рада Бояджиева от дирекция " Здравеопазване " на община Пловдив и съветниците Румяна Толова, доктор Иван Црънчев, доктор Иглика Казанджиева, доктор Ангел Молев, доктор Атанас Баташки, Гергана Стоянова, и Али Байрям. 

До 31 декември комисията ще би трябвало да изследва подробно настоящото положение в здравното заведение и да разиска с краткотрайния шеф Мария Горева установените проблеми и методите за решаването им. 

Припомняме, че на миналата сесия. Рокадата обаче не е отразена в Търговския указател, защото в документите от Общинския съвет са открити пропуски свързани с персоналните данни на Петров и Горева.

Това наложи на съвещание в четвъртък решението да бъде прегласувано и то беше признато с 40 гласа " за ", нито един " срещу " и един " въздържал се ". След което цялостната изрядна документи ще се внесе за отразяване в Търговския указател.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР