83-годишният Ал Пачино и 29-годишната Нур Алфала посрещнаха заедно своето

...
83-годишният Ал Пачино и 29-годишната Нур Алфала посрещнаха заедно своето
Коментари Харесай

83-годишният Ал Пачино стана татко на момче, няма да повярвате как се казва

83-годишният Ал Пачино и 29-годишната Нур Алфала посрещнаха дружно своето новородено момченце. Бебето се споделя Роман Пачино.

Носителят на " Оскар " Пачино и Нур, за която предишния месец стана ясно, че е бременна в осмия месец с неговото четвърто дете и нейното първо, изглеждаха спокойни, до момента в който пътуваха към Сънсет Тауър с бебешко столче на задната седалка на колата си.

Излизането им бе и първият път, в който новите родители бяха видени дружно след разкриването на шокиращата вест за бременността на Нур.
                             

Звездната двойка е на седмото небе след появяването на бебето. Нур, която си пада по много по-възрастни мъже, носеше изящен черен гащеризон и уместно палто. Тя го бе съчетала със стилни ботуши до глезена. Косите ѝ бяха завършени на меки талази, а за срещата със звездата от " Кръстникът " тя беше с вампирски грим на очите.

Оказа се, че Нур не е държала Ал в незнание за бременността. Тя е желала да има дете от години. Приятел на двойката показа, че Пачино обича Нур и възприятията им са взаимни. Любопитно е, че дамата освен произлиза от извънредно богато семейство, само че и е работила, с цел да се снабди със личното си благосъстояние. 

Впоследствие обаче се появиха известия, че артистът е изискал ДНК тест, откакто е отказал да повярва, че може да 'заплоди някого', научил е за идната поява на бебето едвам преди два месеца и е считал, че връзката с Нур е " от дълго време завършила ". Дори се твърди, че Пачино е схванал за бременността едвам на шестия месец и е бил " шокиран " от разкритието.

Ал и Нур - които значително пазят в загадка своя романс, откогато той стартира по време на пандемията - към момента не са дали отговор обществено на нито един от тези клюки, само че бъдещата майка като че ли подсказа за връзката им още през април, когато показа фотография на себе си и колегата си на взаимна галерия на изкуство.

Въпреки че детето им е първото на Нур, Ал към този момент има три други деца от две дами - 22-годишните близнаци Оливия и Антон с някогашната си партньорка Бевърли Д'Анджело и щерка на 33 години с някогашната си брачна половинка Джан Тарант.
                             

Нур пък е известна със срещите с по-възрастни мъже, които към този момент имат фамилии - през годините тя е имала романси с няколко високопоставени персони, измежду които иконата на " Ролинг Стоунс " Мик Джагър и милиардера Николас Берггруен.

През 2019 година тя беше видяна да излиза и с 93-годишния Клинт Истууд - тя обаче настояваше, че двамата са единствено другари.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР