„Продължаваме промяната“ не възнамерява да смени имената на министрите при

...
„Продължаваме промяната“ не възнамерява да смени имената на министрите при
Коментари Харесай

Кирил Петков е идиот: Решихме го! Отново предагам себе си за премиер

„Продължаваме промяната“ не има намерение да смени имената на министрите при идващия си опит за държавно управление. Това разгласи министър председателят Кирил Петков. Темата към този момент е била разисквана от Изпълнителния съвет на групировката, добави той, като удостовери, че ще се самопредложи още веднъж за министър председател.

Според него всички са доста обединен тим и „ не престават в същия формат ”.

Министър-председателят посочи, че към момента не желае да приказва за обособени министри, до момента в който не получат поддръжката на самостоятелни депутати. „ Ясно декларирахме, че има няколко индивида, с които не бихме влезнали в договаряния – Бойко Борисов, Делян Пеевски и Движение за права и свободи, Костадин Костадинов, както и самия Слави Трифонов ”, добави той.

Според Петков Тошко Йорданов „ не може да направи даже и една стъпка или едно изявление, без разрешението на Слави Трифонов ”. Затова акцентира: „ За страдание и с него няма да можем да приказваме. Но сме подготвени да приказваме с всички други ”. Той е безапелационен, че няма смисъл за обществото да „ влезе в поредна мъка ”, в случай че „ задкулисието още може да управлява средствата, които би трябвало да отиват при хората, а не в няколко компании ”, както „ беше до момента опитът от Има Такъв Народ ”.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР