„От нас се очаква подготовка на честни и спокойни избори.

...
„От нас се очаква подготовка на честни и спокойни избори.
Коментари Харесай

Гълъб Донев към ръководството на МВР: Всяко съобщение за катастрофа ме изпълва с гняв. На войната на пътя може да се сложи край

„От нас се чака подготовка на почтени и спокойни избори. Миналата година показахте, че е допустимо ограничение на купения и следения избор, както и разнообразни изборни злоупотреби. Правителството ще направи всичко належащо, с цел да се реализира единодушие в битката с купения вот“. Това съобщи на съвещанието на политическото и професионалното управлението на Министерство на вътрешните работи в Главна дирекция „ Национална полиция “ служебният министър председател Гълъб Донев.

Той изрази почитание и признателност към всички чиновници на Министерство на вътрешните работи. „Вашата специалност е от тези, в които нямаш право на неточност. Вашият професионализъм и упоритост има директно отражение върху всекидневието на всеки един от нас. Невинаги оценяваме напъните, нормално виждаме пропуските. Благодаря на всички обстановки, които са имали добър излаз, поради вашата навременна намеса“, съобщи министър председателят.

„Всяко известие за злополука на пътя, ме изпълва с яд. На войната на пътя може да се постави край. Финалът зависи от всеки от нас. Заедно сме в това безумство. Настоявам да бъдем нетърпими към всеки, който не съблюдава разпоредбите за придвижване и заплашва човешки животи“, уточни Донев.

От своя страна служебният министър Иван Демерджиев изясни, че съвещанието е добра опция за разискване на целите и задачите на Министерство на вътрешните работи. „Ще изисквам да се ръководим от правда в дейностите на всеки служител“, сподели той.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР