„Безплатни профилактични прегледи по 5 вида специалности ще се провеждат

...
„Безплатни профилактични прегледи по 5 вида специалности ще се провеждат
Коментари Харесай

МБАЛ „Княгиня Клементина“ организира безплатни профилактични прегледи

„Безплатни профилактични прегледи по 5 типа специалности ще се организират през юни и юли т.г. в общинската Многопрофилна болница за интензивно лекуване „Княгиня Клементина“ – съобщи шефът на здравното заведение доктор Борил Петров. 

До края на този месец искащите могат се запишат за обзор по „Очни болести“, а по „Гастроенетрология“, „Урология“, „Педиатрия“ и „Физикална и рехабилитационна медицина“ прегледите ще продължат и през юли.

Графиците по обособените специалности и телефоните, на които искащите да си запазят час, могат да се намерят на уеб страницата на МБАЛ „Княгиня Клементина“:

През април и май безвъзмездни профилактични прегледи по разнообразни специалности бяха проведени и в общинските Втора МБАЛ и Четвърта МБАЛ, както и Втора САГБАЛ „Шейново“.

Кампаниите на лечебните заведения имат за цел да привлекат вниманието на жителите към личното им здраве и нуждата от профилактика. Колкото по-рано бъде открито едно заболяване, толкоз по-бързо то може да бъде преодоляно или изцяло излекувано, настояват лекарите.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР