“Откакто се разгаря дипломатическия скандал “Скрипал” се говори за разделение.

...
“Откакто се разгаря дипломатическия скандал “Скрипал” се говори за разделение.
Коментари Харесай

Евродепутатът от ГЕРБ Андрей Новаков разкри кое е нещото, което действително го отчайва в България!

“Откакто се разгаря дипломатическия скандал “Скрипал” се приказва за разделяне. Но това е прекомерно мощна дума. Не мога да кажа, че виждам такова нещо в Европейския парламент.

Но напрежение сигурно има и то ескалира. Въпреки това смятам, че към позицията за това, че би трябвало да се даде безапелационен отпор за сходни закононарушения, всички сме се обединили, имаме солидарна позиция. Няма сътрудник, който да приема протичащото се за обикновено. От тази позиция сме солидарни и имаме единна позиция”, сподели пред публицисти в местността “Рупите” евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков.

По мотив огласените данни за демографската рецесия у нас Новаков съобщи:

“През последните години има сериозна поддръжка за районите, които се обезлюдяват. Ако има нещо, което фактически да ме отчае, то е темпът с който освен в България, само че и на доста други места, за жалост, в Европа градове и села изчезват. Считам, че инвестицията в младежи, които да изберат съюза за свое място, където да останат, да основават фамилии, да развиват бизнес, да градят живота си и да основават добавена стойност, би трябвало да е приоритет. Ето за какво след 2020 година европейският бюджет, каквито и съкращения да се постанова да прави, стратегии като “Хоризонт” и “Еразъм” наложително би трябвало да продължат. Същото е и във връзка с кохезионната политика. Защото в противоположен случай в случай че кажеш на младежите – Да, Европейския съюз е зад теб, поддържа те, само че в това време кажеш, да вземем за пример, нямаме пари за пътища, за техника за общини като Петрич и Сандански, няма да мине дълго време преди хората да повярват в друга концепция.”

Евродепутатът Андрей Новаков, дружно със зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов и десетки представители на младежкото обединяване на партията, взе участие в десетото издание на самодейността на МГЕРБ “Да пуснем корени в България”, като засадиха дръвчета в местността” Рупите” в парка зад храма на баба Ванга през днешния ден.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР