81-годишна жена от казанлъшкото село Овощник стана поредната жертва на

...
81-годишна жена от казанлъшкото село Овощник стана поредната жертва на
Коментари Харесай

Заловиха "ало" измамник в Старозагорско

81-годишна жена от казанлъшкото село Овощник стана следващата жертва на телефонна машинация. Мъжът, участващ в закононарушението е хванат от полицията, с цел да се случи това се намесва кметът на селото.

Обадили са се на дамата, представяйки се за нейния внук. Разговорът е бил доста дълъг, най-вероятно, с цел да не може да ревизира информацията с нейни родственици, съобщи пред NOVA кметът на село Овощник Дамян Цанев.

Кметът показва, че съумяват бързо да реагират, дружно с представителя на Министерство на вътрешните работи Николай Стойнев, като намират автомобила на нарушителите по видеозаписи.

Телефонният лъжец е хванат на входа на Стара Загора със сумата от 1 500 лева, която е взел от старата дама. Той не е локален, открито е, че е помощник на измамниците.

С времето започнахме да мислим, че телефонните измами към този момент са минало, само че уви не е по този начин. Миналата седмица жена, която няколко пъти е била подлъгвана с подобен вид машинация и персонално аз съм приказвал с нея, беше излъгана, споделя Цанев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР