80-те години на миналия век бяха вълшебно десетилетие за филмите.

...
80-те години на миналия век бяха вълшебно десетилетие за филмите.
Коментари Харесай

Всички мечтаеха за тях през 80-те, ето как изглеждат тези секссимволи днес

80-те години на предишния век бяха вълшебно десетилетие за филмите. Тогава в светлините на прожекторите господстваха някои от най-големите международни звезди в киното.

Значението на думата " звезда " като цяло беше напълно друго тогава. Докато през днешния ден можеш да станеш звезда единствено с едно малко клипче, качено в интернет, през 80-те трябваше да се пребориш с същински гений и непримиримост, с цел да се издигнеш в киноиндустрията. А един път стигнали до челните места, публиката напряко обожествяваше тези известни персони и ги издигаше до статут на сексимволи. 

Но къде са те в този момент? Някои от тях не престават вземат участие в хитови продукции, докато други се придържат към по-малки, нискобюджетни филми. Има и такива, които се отдръпнаха от светлината на прожекторите.

Вижте в галерията ни по какъв начин наподобяват през днешния ден актьорите, в които всички бяха влюбени през 80-те:
 Как наподобяват тези секссимволи от 80-те през днешния ден  Как наподобяват тези секссимволи от 80-те през днешния ден  Как наподобяват тези секссимволи от 80-те през днешния ден  Как наподобяват тези секссимволи от 80-те през днешния ден
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР