80 килограма надолу само за половин година. Това е резултатът

...
80 килограма надолу само за половин година. Това е резултатът
Коментари Харесай

Как 300-килограмовата Динка от Сливен свали 80 кг за 6 месеца ВИДЕО

80 кг надолу единствено за половин година. Това е резултатът от борбата с тежестта на жена от Сливен - откакто през предишното лято кантарът показва… 300 кг. Невероятна промяна стартира благодарение на доктор и непоколебим хранителен режим.

През годините обаче Динка Георгиева попада в клопката на личното си тегло, откакто нито един от магичните артикули за намаляване не дава резултат. За борбата й с килограмите и следващия „ вълшебен” артикул – този път от вулканична глина – споделя Георги Георгиев в рубриката „ На твоя страна”.
Докато всеки от нас търси решение за справяне с килограмите след празниците, съобразителни онлайн търговци ни оферират бързи решения за стремително намаляване. През последните седмици „ лечебните” артикули с вулканична глина се оферират интензивно в десетки уеб сайтове фантоми. Търговците натрупат облага от продажба на артикули с неразбираем генезис и подозрителен резултат като употребяват подправени реклами с несъществуващи експерти-диетолози.

В търсене на бързи резултати за съвършено тяло след празниците в интернет попадаме на безчет оферти за стремително събаряне на килограмите. Според офертите единствено за дни можем да реализираме стремежи резултат на кантара, без диети и физически натоварвания.

През последните години борбата с наднорменото тегло води и 45-годишната Динка Бъчварова от Сливен. Килограмите бързо се натрупат, до момента в който през предишното лято кантарът демонстрира рекордните 300! Така попада в плен на личното си тяло.

„ Трудно слизах. Слизах до асансьора, само че стъпалата не можех да ги изкачвам. Буквално от началото на 2020 година стоях единствено в къщи”, споделя тя.

До тогава обаче не обръща внимание на килограмите допълнително. Проблемите стартират през 2004 година, когато усеща тежестта на килограмите. Не единствено върху тялото, само че и върху здравето си. Тогава тежи 150-160 кг. Животът й е на пауза. Спира работа като продавач в магазин за хранителни артикули, а всекидневието й минава сред стените на личния й дом.

„ Година и половина безусловно на никое място – даже и пред блока не бях слизала. Като към този момент април-май 2020 година завърших с придвижванията – единствено няколко метра – от спалнята до банята, това е”, споделя Динка.

В търсене на излаз попада на безчет разновидности, които пазарът за намаляване предлага. Но резултатът не идвал.

„ Много неща съм виждала през годините. Бързо събаряне – за седмица, за месец, едни и същи са обещанията при всички”, споделя още дамата. До предишното лято, когато стартира съвещания при ендокринолог и експерт по хранене.

„ При мен сериозният резултат е реалност – направих консултация и проучвания при добър ендокринолог и на база на тях се реши с какво да се храня и какви медикаменти да взимам”, изясни Динка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР