80-годишна жена е загинала на място след като е била

...
80-годишна жена е загинала на място след като е била
Коментари Харесай

Страшна трагедия на пл."Македония" в София, движението е блокирано

80-годишна жена е починала на място откакто е била блъсната от трамвай в столицата. Това заяви за Агенция " " представителят на Центъра за незабавна здравна помощ (ЦСМП) - София Катя Сунгарска.

В 12.15 часа е постъпил сигнал за блъснат човек от трамвай на бул. "Македония и ул. "Ивайло " в София. Екипът на Спешна помощ е бил на място в 12.20 часа на петата минута. Установено е, че има потърпевша, бутната стара жена на 80 години, която е починала на място.

Екипът на Спешна помощ е оказал помощ ватманката, която е била в шоково положение и нервозен припадък. Не се е наложила хоспитализация.

Заради случая трамваите по линии №4 и 5 краткотрайно се движат по изменен маршрут, оповестиха от пресцентъра на Столична община.

Трамваите в посока центъра са движат през бул. "Овча Купел ", бул. "Н. Мушанов ", бул. "Константин Величков ", бул. "Ал. Стамболийски ", бул. "Христо Ботев ", Съдебна палата. Оттам трамваите от линия 4 не престават към кв. "Орландовци ".

В посока кв. "Княжево " трамваите са пренасочени през бул. "Ал. Стамболийски ", бул. "К. Величков " и бул. "Овча Купел ".

Автобусите от линия 260 ще стопират против трамвайните спирки. Допълнително се пускат 3 рейсове от ул. "Коломан " до пл. "Руски монумент ". Два трамвая ще се движат по линия 5 в сектора от "Бъкстон " до "Княжево ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР