8-годишната Киари Поуп от Флорида почина няколко месеца, след като

...
8-годишната Киари Поуп от Флорида почина няколко месеца, след като
Коментари Харесай

Ужас! 8-годишно момиченце загина, след като пи вряла вода през сламка по препоръка на братовчед си

8-годишната Киари Поуп от Флорида умря няколко месеца, откакто изпи малко вряла вода през сламка. По информация на " Дейли мейл ", това я е предиздвикал да направи нейният братовчед. Лекарите дълго време се бориха за живота на детето, само че напъните им останаха напразни.
Майката на Киара описа, че момичето получило смъртоносните контузии през март тази година. На смелия опит с врялата вода Киара се решила по гледище на братовчед си. Момичето получило съществени изгаряния по гърлото. Веднага ѝ била оказана здравна помощ, в това число трахеотомия.

Въпреки напъните на лекарите, вследствие на изгарянията Киара съвсем изгубила слуха си и гласа си. Също момиченцето е имало проблеми и с дишането. Няколко месеца след случая положението на детето ненадейно се влошило. Вечерта на 30 юли Киара почнала да се задъхва, пристигналите медици незабавно я откарали в болница, само че там лекарите били безсилни.

В момента е почнало следствие на кончината на момичето. То би трябвало да откри същинския провинен за гибелта на детето. Следствието допуска, е родителите са пренебрегнали своите отговорности и не са отделяло задоволително внимание на дребната, което е и довело до ужасната покруса.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР