8 души са задържани до момента при специализирана операция на

...
8 души са задържани до момента при специализирана операция на
Коментари Харесай

Осем арестувани при акция на спецотряда за борба с тероризма

8 души са арестувани досега при профилирана интервенция на Министерство на вътрешните работи, която стартира късно нощес в София, съобщи БНР.

Разбита е група, занимаваща се с разнообразни закононарушения. Сред тях разпространяване на опиати, грабежи, измами и кражби.

Минути след 22:30 нощес на входа на София откъм автомагистрала " Тракия " са спрени два автомобила. Пътуващите в тях петима души са задържани от полицията. Те са част от незаконна група, по която Министерство на вътрешните работи работи от месец.

Разработката по случая е на Главната дирекция за битка с проведената престъпност. В акцията са взели присъединяване и екипи на Специализирания отряд за битка с тероризма и спецзвеното " Кобра " към Столична дирекция на вътрешните работи.

В същото време на четири адреса в София тежко въоръжени и маскирани служители на реда са направили претърсвания.

До този миг задържаните по случая са общо 8, само че източници от Министерство на вътрешните работи прецизират, че е допустимо броя да нарасне или да намалее.

Акцията на полицията няма нищо общо с отвличането на 25-годишния Адриан Златков, обясниха криминалисти.

Става дума за незаконна тайфа, занимаваща се с необятен набор от закононарушения. Сред тях разпространяване на опиати, грабежи, измами и кражби.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР