79 годишният католически свещеник от Бостън Джон Майкъл О‘Нийл получил

...
79 годишният католически свещеник от Бостън Джон Майкъл О‘Нийл получил
Коментари Харесай

Католически свещеник получи масиран инфаркт: Върна се от смъртта след 48 минути и разказа какво ни очаква

79 годишният католически духовник от Бостън Джон Майкъл О‘Нийл получил масиран инфаркт в църквата си и бил откаран в незабавното поделение на болничното заведение Мемориал.
Болницата неотдавна закупили новаторски медицински уред, наречена Lucas 2, който поддържа кръвното налягане за оросяване на мозъка при жертви на инфаркт, до момента в който лекарите се пробват да отпушат блокирани артерии!
Пулсът на О‘Нийл спрял и той бил включен в модерния уред. След 20-минутни лекарите решили, че няма смисъл да оперират сърцето на пациента и, че той няма късмет да оцелее. Той бил разгласен за мъртъв, тъй като нямал каквито и да било витални функционалности.

Сестрите го покрили с чаршаф и до момента в който бутали носилката към моргата, свещеникът внезапно подскочил! Това се случило тъкмо 48 минути откакто пулсът на мъжа спрял.
Шокираните медици открили, че възрастният мъж е безусловно контактен с естествени витални функционалности – все едно нищо не се е случило! Мъжът настоял да си тръгне от болничното заведение незабавно, само че лекарите го убедили да остане в болничното заведение най-малко една нощ, съгласно бостънския ефирен ТВ канал WGBH.
И тук идва в действителност забавната част!

Свещеникът бил безусловно съответен и разказал какво му се е случило през 48-те минути, през които бил на ония свят.
Спомените му били ясни като бял ден:
Първото, което почувствах беше възприятието на безспорна обич, последователност и добрина! Едно топло възприятие, което безусловно ме обгърна! Около мен струеше ярка светлина, която ме водеше на горе към небето! Усещах възприятието на обич все по-силно, когато най-сетне видях Господ.

Голямата ми изненада беше, че Господ беше ЖЕНА! Тя ме прегърна и тогава усетих абсолютния мир в душата си – възприятие, което не може да се опише с думи! Без да промълви нито една дума, Господ ми сподели, че имам още работа на земята, и след секунда се разсъниха!

Разказът на свещеника безусловно взриви католическата общественост
Твърдението, че Господ е жена тотално разбуни духовете, в това число и във Ватикана през последните дни.

Редица сътрудници на О‘Нийл незабавно го дамгосаха като шарлатан, само че възрастният духовник е уверен в това, което е видял, а и е реалност, че възкресението му е безусловно знамение, което не може да бъде обяснено от медицината.
Бостънският архиепископ Кардинал Шон О’Майли през вчерашния ден се опита да опровергае О’Нийл като упорства, че Господ е МЪЖ не ЖЕНА!
Ще продължа да послужвам на СВЕТАТА МАЙКА до последния си мирис, споделя смирено отец Джон Майкъл О‘Нийл.
Инфо: Брадва

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР