772 парфюмерийни продукта и 368 текстилни изделия на световни търговски

...
772 парфюмерийни продукта и 368 текстилни изделия на световни търговски
Коментари Харесай

„Маркови“ стоки задържаха митническите служители в Русе

772 парфюмерийни продукта и 368 текстилни произведения на международни търговски марки задържаха митническите инспектори на Търговско дружество Митница Русе на Дунав мост при Русе за 10 дни.

353 от арестуваните парфюми и парфюмни води са открити при инспекция на рейс, пътуващ от Турция за Румъния, отклонен за щателна митническа инспекция на 16.01.2024 година. Част от стоките са открити в багажа на водача – турски жител, останалите в показани от пасажер, също турски жител, чанти и торби. Никой от двамата не е показал документи за закупуването на стоките или митнически документи за въвеждането им на територията на България и Европейски Съюз. Сходни са случаите и с останалите арестувани парфюмерийни произведения.

160 чифта панталони от деним на известна марка са задържали инспекторите на Митница Русе при инспекция на различен рейс на 17.01.2024 година Текстилните произведения са били пренасяни от Турция към Румъния от пасажер в рейса, турски жител. На идващия ден в персоналния багаж на водач на различен рейс са открити още 128 блузи с дълъг ръкав, детски комплекти и якета.

Всички „ маркови “ артикули са арестувани, а на нарушителите са формирани актове за определяне на административно нарушаване.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР