77-годишният Джон Прайд е обвинен в убийството на съпругата си

...
77-годишният Джон Прайд е обвинен в убийството на съпругата си
Коментари Харесай

Мъж с деменция „изглеждаше объркан“, когато му казаха, че съпругата му лежи мъртва на пода в кухнята

77-годишният Джон Прайд е упрекнат в убийството на брачната половинка си Катрин Прайд единствено седмица преди двойката да отпразнува 50-ата си годишнина от сватбата.

Г-н Прайд е счетен за неспособен да бъде съден заради страдалчество от деменция, само че чуване за разглеждане на обстоятелствата - където арбитър, само че не жури преглежда доказателствата - се организира във Върховния съд в Дънди пред лорд Артърсън.

Графични фотоси на окървавеното тяло на Катрин Прайд, лежащо на кухненския под в дома на двойката във Фишкрос, Клакмананшър, бяха показани на съда.

Алармата беше вдигната, когато господин Прайд сподели един комшия имаше „ мъртвец в къщата си “. В смразяващо позвъняване на 999, пуснато в съда, съседката Джейд Реник може да бъде чута да споделя на оператора: „ Жена му лежи на пода, студена и има пострадване на главата. “

В показания от PC Съдът разбра, че Робин Гиб, когато пристигнала на местопроизшествието, разкрила кръв в няколко стаи на къщата, добавяйки, че господин Прайд изглеждал: „ спокоен, само че комплициран и не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР