76-годишна е пешеходката, която вчера загина при пътен инцидент край

...
76-годишна е пешеходката, която вчера загина при пътен инцидент край
Коментари Харесай

76-годишна е пешеходката, загинала след удар от микробус

76-годишна е пешеходката, която през вчерашния ден почина при пътен случай край огромен магазин за хранителни артикули на бул. " Васил Левски ". Това оповестиха от варненската полиция.

Злополуката е станала в 10.55 часа на ул. „ Каймакчалан ”. Жената е била блъсната от микробус, движещ се обратно. Колата „ Ивеко ” е била ръководена от 22-годишен мъж от Силистра.

Жена пострада при различен пътен случай с пешеходец на ул. „ Синчец ” към 11.30 часа през вчерашния ден. Лека кола „ Дачия ” с лидер 55-годишен варненец блъснала със задна лява гума 51-годишната пешеходка, намираща се на пътното платно. В резултат дамата е получила травма на пета. Била е прегледана и освободена.

58-годишна пътничка в градския превоз на Варна пострада при внезапно прекъсване на рейс. Инцидентът е станал малко след 8.00 часа в първия ден на април. Автобусът се движел по бул. „ Народни будители ” в кв. ”Аспарухово ”, когато спрял в колона от коли. Пострадалата пътничка паднала в салона на транспортното средство. Получила е фрактура на пръст на крайници.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР