75 нелегални мигранти от Афганистан са задържани на магистрала Тракия

...
75 нелегални мигранти от Афганистан са задържани на магистрала Тракия
Коментари Харесай

Заловиха 75 мигранти на АМ „Тракия“, шофьорът е бил дрогиран

75 незаконни мигранти от Афганистан са арестувани на автомагистрала " Тракия " край Пазарджик тази заран. Открити са в ремарке на камион " Мерцедес ".
Зад кормилото на товарното возило е 56-годишен българин от Любимец, който е арестуван в ареста а на Районното ръководство на Министерство на вътрешните работи в Пазарджик, заяви представителят на локалната Областна дирекция на полицията Мирослав Стоянов. Полевият тест посочил, че той е седнал зад кормилото след приложимост на опиати. Освен това, мъжът не имал брошура с категория за ръководство на камион.
Камионът е пътувал за София, когато в региона на 86-ия километър на аутобана е бил спрян за инспекция от екип на бранш “Пътна полиция “-Пазарджик. Органите на реда разкрили в товарния автомобил 75-мата чужденци, без документи за идентичност, с които сега се занимават чиновници от звено “ Миграция “ към пазарджишката полицейска дирекция.
На мястото на автомагистралата има екипи и на ОДМВР, и на Районното ръководство в Пазарджик, които ще спомагат незаконните мигранти да бъдат превозени до някой от центровете за настаняване на задгранични жители.   *Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР