74-годишната Пугачова, от десетилетия изключително популярна в Русия и други

...
74-годишната Пугачова, от десетилетия изключително популярна в Русия и други
Коментари Харесай

Алла Пугачова се връща в Русия. Църквата иска от нея да се извини

74-годишната Пугачова, от десетилетия извънредно известна в Русия и други елементи на някогашния Съветски съюз, напусна страната и отпътува за Израел дружно със своя брачен партньор Максим Галкин, единствено няколко седмици след началото на войната. Тогава тя съобщи, че бойците умират за " илюзорни цели ".

Освен това Пугачова изиска управляващите да я обяват за задграничен сътрудник - статут, който към този момент се ползва за Галкин.

Въпреки че Русия одобри закон след началото на войната в Украйна, който планува затвор или санкции за очерняне на въоръжените сили, Пугачова не е упрекната. Тя се върна в Русия през май, с цел да участва на погребението на стилния дизайнер Валентин Юдашкин, където представителят на Кремъл Дмитрий Песков беше забелязан да й целува ръка.

По-късно тя напусна страната, само че се върна тази седмица, оповестиха съветските осведомителни организации в петък. Причината й да напусне Израел не беше обявена.

Представителят на съветския Синод Вахтанг Кипшидзе съобщи, представен от съветските държавни организации, че тези, които са " отпътували, обиждайки своя народ и са създали спорни изказвания, би трябвало да се извинят ". Това по думите му важи и за Пугачова. 

Църквата е корав покровител на съветската инвазия в Украйна.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР