73-годишният Данчо Денчев, който блъсна и уби дете в село

...
73-годишният Данчо Денчев, който блъсна и уби дете в село
Коментари Харесай

Мъжът, блъснал и убил дете в пловдивско село, не е употребил дрога

73-годишният Данчо Денчев, който блъсна и умъртви дете в село Анево, не е използвал марихуана в деня на случая. Това е записано в кориците по делото, въпреки че тестванията му след злополуката реагираха позитивно на опиата.

Делото против водача трябваше да започне в четвъртък в Пловдивския областен съд, само че разпоредителното съвещание пропадна, поради отсъствието на арбитър Спасимир Здравчев. Новата дата за старт на процеса е 11 декември тази година, написа

Катастрофата стана на 13 април 2022 година на основен път в селото. Тогава автомобилът, ръководен от Денчев блъска 2-годишното дете и неговата 53-годишна баба, като момиченцето умира на място, а дамата е откарана в болница. Те са пресичали на нерегламентирано за това място без знаци и пешеходна пътека.  Пред него е имало различен автомобил и е имало понижена видимост. Зад шкодата на Денчев се е движел полицейски автомобил, като униформените са станали очевидци на злополуката.

По време на разглеждането на мярката за неотклонение на водача, в правосъдната зала стана ясно, че той е дал позитивна проба за марихуана.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР