71-годишният Жоао Пимента да Силва падна в дупка, която изкопа,

...
71-годишният Жоао Пимента да Силва падна в дупка, която изкопа,
Коментари Харесай

Мъж падна в 40-метрова дупка, която изкопа в кухнята си, и загина СНИМКИ

71-годишният Жоао Пимента да Силва падна в дупка, която изкопа, откакто загуби равновесие, до момента в който търсеше скъпоценни камъни. Съседи споделиха, че пенсионерът бил захласнат от концепцията, че под къщата му в община Ипатинга в бразилския щат Минас Жерайс има заровено злато, до което се опитвал да стигне. 

Мъжът умря, откакто падна в 40-метрова дупка, която изкопа под пода на кухнята си, откакто сънувал, че изпод е заровено злато, пише Mirror.

„ Жоао прекара повече от година в копаене на дупката и нае доста хора да извършат изкопните работи. Първоначално той плащаше 70 бразилски реала дневно, когато дупката беше към момента плитка, само че колкото по-дълбоко навлизаше, толкоз повече растяха разноските. В последна сметка той " заплати към 495 бразилски реала на всеки, който влезе в дупката и оказа помощ за премахването на земята. Той удари огромен камък, който беше сложен за премахване, и имаше клюки, че се пробва да получи динамит ", сподели съседът Арналдо да Силва пред локалните медии.

Според съседа Жоао твърдял, че „ дух “ му споделил насън, че има злато под камък на пода в кухнята му, и той се опитал да го предизвести за заплахите от начинанието си, само че не получил отговор. Трагедията, довела до гибелта на златотърсача, стана на 5 януари. Пожарникарите потвърдиха, че са получили позвъняване към 13:30 този ден в къща в регион, наименуван Бетания, откакто притежателят е паднал от към 130 фута (40 метра), само че не са съумели да създадат нищо, с цел да спасят живота му.

Бразилската преса разгласява необикновени фотоси на дупката, която е с диаметър към 35 инча (89 см) и се равнява на дълбочина към 12 етажа.
 Човек падна в дупка в кухнята, видя злато насън, потърси злато, изкопа дупка, моя, покруса, падна в дупка, подхлъзна се и падна Тялото е извадено от екип на Спешна помощ 
Според локални отчети се твърди, че умрелият се е подхлъзнал и е паднал от дървена платформа, ситуирана в горната част на дупката, до момента в който се е опитвал да се изкачи от нея, откакто е работил за унищожаване на вода и тиня. Приятелят, с който работел, не успял да го избави. Тялото му е извадено от екип на Спешна помощ. Установени са контузии по главата и счупени крайници, както и други фрактури.

Превод: Glasnews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР