70-годишният Лиъм Нийсън стана известен с ролите си в сериозни

...
70-годишният Лиъм Нийсън стана известен с ролите си в сериозни
Коментари Харесай

Лиъм Нийсън ще играе в ново Голо оръжие

70-годишният Лиъм Нийсън стана прочут с функциите си в съществени филми като " Списъкът на Шиндлер " (който му донесе и номинация за " Оскар " ), " Майкъл Колинс " и " Бандите на Ню Йорк ". В последните години той преоткри кариерата си в екшън жанра с помощта на поредицата " Твърде персонално ". Дори и през пандемията Лиъм Нийсън продължи да снима интензивно екшъни като " Закрилникът " и " Честен апаш ", а през предходната година дойде в Созопол на снимачната площадка на " Спомени " - филм, в който участваха също Моника Белучи и Гай Пиърс, написа в. " Сега ".

Сега артистът деец още веднъж ще смени амплоато - той ще се опитва в жанра на пародията. В нова версия на обичаната полицейска комедия " Голо оръжие " той ще замести титуляра Лесли Нилсен. " Това или ще постави завършек на кариерата ми, или ще я насочи в нова посока. Честна дума, не знам ", разяснява Нийсън. Нилсен умря на 84-годишна възраст през 2010 година

Трилогията " Голо оръжие " е основана от триото Ейбрахам, Зъкър и Зъкър, а Нилсен е в ролята на лейт. Франк Дребин - добросърдечен и доверчив детектив, появил се за пръв път в сериала " Police Squad! " през 1982 година Първият филм излиза през 1988 година и получава овациите и на рецензията, и на публиката - с огромния за времето си боксофис от 140 милиона $. Следват продълженията, озаглавени " Голо оръжие 2 1/2 " и Голо оръжие 33 1/3 ", също пожънали комерсиален триумф. 

За възкресяване на поредицата се приказва от най-малко 10 години, като в началото за основната роля бе гласен Ед Хелмс от " Последният ергенски запой ". За връзката на Лиъм Нийсън с плана се заприказва, откакто той съобщи в тв шоуто People, че води диалози с продуцента Сет Макфарлън. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР