7 слънчев ден –Ден на Безсмъртието, Просветлението, Преображението, Светия Дух,

...
7 слънчев ден –Ден на Безсмъртието, Просветлението, Преображението, Светия Дух,
Коментари Харесай

Слънчев календар – сряда – 22.12.2021

7 безоблачен ден –Ден на Безсмъртието, Просветлението, Преображението, Светия Дух, и „ живата вода”. Планета Плутон.

Тотем на деня – Белият Ястреб, Албатрос, знак на поривистост, дръзновение, творчество.

Благоприятен ден за креативен инициативи. Не бива да сте мрачни. Време за наслада и занимания. Хубаво е да се радостните и да пеете. Не се застоявайте дълго на едно място. Не се предлага да седите вкъщи си в цялостна изолираност и усамотение. Добър ден за пътешестване, екскурзия, както и да се прекара времето отвън дома. Всяко придвижване е удобно. Общувайте, колкото може повече, бъдете открити. Усмихвайте се, давайте наслада на другите. Този ден не дава нищо на мрачните и унили хора, които са изгубили интерес към живота.

Денят е удобен за всички съществени каузи, които авансово са добре премислени. Трябва да се възнамерява бъдещето, да се намерения за по-далечни вероятности. Време за подсилване на традициите, да се взе участие в каузи, свързани с някои традиции и вярвания. В този ден е добре да извършите нещо надеждно и трайно. Точният миг за премахване на страха и натрапчиви хрумвания. Можете да помолите за помощ предците си или за излекуване и здраве.

Най-добрият ден за обич, зачатие, само че всичко би трябвало да се прави единствено до момента в който е ярко, с отворени очи. Децата заченати и родени в този безоблачен ден са доста здрави.

Не бива да се демонстрират в този ден лакомия и злоба, това може да стане причина за сърдечно-съдови болести. Трябва да смирим гордостта си и да не считаме себе си за по-добри и повече от другите.

Може да си пийнете алкохол, само че не се отпускайте доста. Горещата вода в този ден е лечебна. Ако вашата съвест е чиста, може да отидете на парна баня, само че не се застоявайте дълго. Има заплаха да се изгорите с парата. Който има грехове, по-добре да не рискува.

Неблагоприятно време за огромни покупки – мебели, недвижима благосъстоятелност. Може единствено дребни покупки, да вземем за пример козметика за дамите. Неблагоприятно е да се подаряват откъснати цветя, само че може в саксия.

Хранене - Можете да се отпуснете и да пиете вино, само че в умерени количества. Да не се минава границата. Пийте доста сокове. Изключете месото от менюто си. Наблегнете на растителните храни, салати, плодове, зърнени храни, ядки.

Здраве – Сърдечно-съдовата система е уязвима в този ден. Заболяванията проявени в него ще изискват дълго лекуване и самообладание. Ако се появи друго заболяване (не обвързвано със сърдечно-съдовата система), не би трябвало незабавно да стартирате да приемате медикаменти. Позволете на тялото ви да се възвърне. Ако можете се откажете от храната, в случай че не – спазвайте горните рекомендации. Добре е да се извършат процедури по изчистване.

Облекло - Препоръчва се носенето на по-леки облекла за запазване на вътрешната топлота. Цветовете на деня са бяло, жълто, златисто. Да се заобикалят тъмните тонове и изключително кафявото. Камъкът на деня е сердолик – камъкът на безсмъртието.

Знамения – Случайно, в случай че се попарите – добър знак за вас, значи, че се очиствате от някакъв грях осъществен в предишното, тъй като към този момент сте претърпели „ физическо наказание”.

Ако лампата ви изгори или светлината угасне – неприятности.

Ако ви се скъса обувката – загуба на небесна отбрана.

Лошо е в случай че ви се появят върху кожата пъпки – предизвестие за заболяване на вътрешните органи. Знак за вътрешна нечистотия. Трябва да следите за здравето си.

Ако има доста тиня, нечистотия по пътя и колата ви се изкаля цялата – сигнален знак, пазете се срам и непочтеност.

Да видите хлебарка на пътя или в чантата – знак, че не можете да се освободите от своите зависимости.

Сънища – Благоприятни са всички сънища, свързани с цветя. Ако болен сънува цветя, значи скоро ще оздравее. Да сънувате плодовете на дърво – знак за благополучие и обилие. Лошо е да сънувате животни- бедност, проблеми, разпри.

Числа на деня – 7, 9, 13 49, 56
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР