7 основни принципа на новите нисковъглехидратни режими.Жените полудяха на тема

...
7 основни принципа на новите нисковъглехидратни режими.Жените полудяха на тема
Коментари Харесай

Яжте мазнини и отслабвайте!

7 съществени правилото на новите нисковъглехидратни режими.

Жените полудяха на тематика намаляване. Мъжете страхливо ги следват, само че армията от въодушевените от бързото събаряне на килограми с ястие единствено на мазни храни и съвсем никакви въглехидрати, набъбва от ден дневно. Доктор Марк Хайман, в книгата си „ Яж мазнини и отслабвай “, се стопира на седем значими момента от революционния режим. Авторът на „ Eat Fat, Get Thin ” е безапелационен, че с цел да се понижи тежестта, би трябвало да се ядат мазни храни. 

1.Зеленчуците са основата на хранителния режим. 

Самият Хайман назовава своето откритие нещо приблизително сред палео- и веганската диети. Яде се умерено месо и млечни производни и се изключват артикули с високо наличие на захар и бързи въглехидрати. 70–80 % от одобряваната храна би трябвало да е с растителен генезис: зеленчуци, зърнени храни, бобови култури и плодове. Продуктите би трябвало да са с високо наличие на фибри.

2.Носете си в чантата бадеми

Марк написа, че постоянно, когато пътешества, си носи пакетче сурови ядки. Това му оказва помощ да не се изпусне и да хапне нещо непозволено, когато е надалеч от вкъщи и не може да си подготви незабавно нещо здравословно за обяд или вечеря.
Ядките съдържат доста белтъчини, а те стабилизират равнището на захарта в кръвта и усъвършенстват самочувствието. Също по този начин усъвършенстват храносмилането и основават чувство за задоволеност.

3.Зехтинът става крал

Маслиновото масло е един от най-полезните артикули. Но както всяка лой носи и калорийност, ето за какво се предлага за заместител на кравето масло и маргарина, а не просто като добавка към дневното ви меню.

4.Вместо стек и ребърца — мазни риби

(Въпреки че се дава опция всеки да си дефинира целите съгласно усетите си, тъй че по-точно е: стек и ребърца за някои – тлъсти риби за други).
Тлъстите риби като сьомга и скумрия са богати на мастни киселини Омега 3. Те не се създават в човешкото тяло и се набират с разнообразни артикули извън, а са витално значими за положителното действие на организма. Някои откриватели са на мнение, че мастните киселини Омега 3 предотвратяват заболявания на сърцето и инсулт.

5.Добавете в менюто авокадо

Авокадото е възвишен плод. Препълнено е с потребни субстанции: от калий и фолиева киселина, до витамините C, Е и от група B. Съдържа малко захар и доста целулоза. Едно авокадо от 100 грама съдържа към 200 калории.

6.Намалете до най-малко белия самун, макароните и ориза
(В някои режими, да вземем за пример на Атанас Узунов, тези артикули са изключени изцяло от менюто)

7.Изключете сладките мазнини

„ Сладките мазнини — това е действителната заплаха – споделя Хайман. – Съчетанието мазнини със захар или с рафинирани въглехидрати предизвика покачването на инсулина, а оттова и покачването на тежестта. ”
„ Пеганизмът е по-скоро философия с насоки, в сравнение с строго съблюдаване на избран метод на хранене, включващ последните научни обстоятелства и схващания за храненето и подпомагащ тялото ви да бъде в дълготраен проект в оптимална форма ”. Това написа в книгата „ Яж мазнини и отслабвай ” доктор Марк Хаймън.

Инфо: https://spisanie8.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР