7 лунен ден от 11:40 часа на 24 декември до

...
7 лунен ден от 11:40 часа на 24 декември до
Коментари Харесай

Астрологичнa дневена прогноза за 24 декември 2017 година

7 лунен ден от 11:40 часа на 24 декември до 12:10 часа на 25 декември

Могат да ви предизвикат доста да говорите, за да поизнесете недомислени думи. Цялата околна природа, целият свят ще откликва на всяка ваша дума, даже инцидентно произнесена. Бъдете деликатни с думите: всичко, което кажете, ще се реализира. Каквото пожелаете на глас за себе си или за другите – ще се сбъдне.

Особено рисково в този ден е да се лъже. Това скоро ще стане истина. Но по тази причина пък ще се осъществен и всички положителни стремежи. Много е хубаво да се помолите – молитвата ще бъде чута.

Препоръчително е в този ден да се отдадем на цялостна и релаксираща отмора.

Денят ще бъде муден, лежерен и въздържан по своето естество.

Организмът си изисква това успокоение, поради отпадналостта ни.

През този ден ще се радвате на хубавите моменти в прочувствената сфера, които ще основат прелестни обстановки, в които ще се чувствате обичани и значими. Те ще бъдат повода да се чувствате доста въодушевени, и доброжелателни към приятелите и сътрудниците ви.

Денят ще го стартираме с прелестно и приповдигнато въодушевление, ще се радваме на празника, ще се радваме на обичаните хора до нас.

Ще имаме същинско предпочитание за отмора, за разпределяне и удоволствие от живота. Наслаждавайте се, само че не се натоварвайте доста с прекомерни купони, а се разходете в планината, в парка, на някое безшумно и умерено място, където ще можете да видите и да усетите икрасотата на природата.

През този ден да не се пият доста течности, уязвима е кожата. Повишава се опцията от алергични прояви. Има по-голяма опция за развиване на гъбични инфекции. Не е целесъобразно да се вършат процедури свързани с краката и черния дроб.

Сънищата са оракулски, бързо се сбъдват. В медицински проект – би трябвало да се обърне внимание на белите дробове, защото в този ден елементарно може да настинем. Най-неподходящ за вадене на зъби.

С доста Любов от

Ивелина Рускова, астролог

astroiva(at)abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР