7-годишно момченце е открито в безпомощно състояние в село Бузовград,

...
7-годишно момченце е открито в безпомощно състояние в село Бузовград,
Коментари Харесай

7-годишно дете пребито във ферма в с. Бузовград

7-годишно момченце е намерено в безпомощно положение в село Бузовград, оповестиха от полицията. Сигналът е получен през вчерашния ден в районно управление (на МВР) – Казанлък, от болничното заведение в града минути преди 18.30 часа.

Полицията е почнала работа по случая. По първична информация същия ден към 17.00 часа 44-годишен мъж разкрил момчето в безпомощно положение в пристройка в землището на селото. Детето е превозено в здравното заведение в тежко положение.

Във връзка със случая е арестуван 37-годишен мъж, показват още от полицията. В Районното ръководство в Казанлък е формирано досъдебно произвеждане.

Детето е настанено в Университетската многопрофилна болница за интензивно лекуване „ Проф. доктор Стоян Киркович “ в Стара Загора, оперирано е, само че е устойчиво. В момента е в реанимация, в цялостно схващане, заяви за Българска телеграфна агенция шефът на лечебното заведение проф. Йовчо Йовчев. Детето твърди, че е паднало от колело, разяснява още той.

Момченцето живее във плантация в землището на Бузовград, уточни за Българска телеграфна агенция кметът на селото Мая Берова. „ Собственикът на фермата е отишъл и е видял, че то е ударено. Попитал го е какво се е случило и детето в началото е споделило, че е паднало, само че след това се открива, че служащ, който работи във фермата, го е бил “, разяснява тя и добави, че полицейски чиновници могат да кажат какво тъкмо се е случило. По думите ѝ детето е имало контузия на главата.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР