7-годишно момче в Русия беше спасено след 52 дни в

...
7-годишно момче в Русия беше спасено след 52 дни в
Коментари Харесай

ЦРУ помогна на руските служби да спасят дете от педофил ВИДЕО

7-годишно момче в Русия беше избавено след 52 дни в плен, откакто американското разузнаване откри информация в Дакрнет, която по-късно изпрати на Интерпол, с цел да осведоми съветските служби.
През нощта спецчастите нахлуха в бункер, където беше държано детето, а видеоклиповете, оповестени от съветските медии, демонстрират по какъв начин униформените държат мъжа, съборен на земята, и по-късно влизат в стаята, където е детето.



Според съветски медии детето е отвлечено от 26-годишния педофил Димитрий Копилов. Къщата му е на към 14 км от мястото, където детето е изчезнало на 28 септември. Детето е отвлечено на път за у дома от учебно заведение в село Горки.

„ Това е знамение и история с благополучен край. Сега момчето се нуждае от мощна психическа помощ. Трябва да работим с детето и то има потребност от фамилна обич “, сподели районният омбудсман Генадий Прокоричев.
Руското министерство на вътрешните работи заяви, че са получили отчета за детето от задгранични сътрудници по каналите на Интерпол.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР