69-годишният някогашен холивудски ангел сега прилича на Мики Рурк. Просто

...
69-годишният някогашен холивудски ангел сега прилича на Мики Рурк. Просто
Коментари Харесай

Ким Бейсингър се промени до неузнаваемост след пластична операция – шокиращи снимки

69-годишният бивш холивудски ангел в този момент наподобява на Мики Рурк. Просто вижте новите фотоси – невероятно е да ги гледате без да се разплачете

В Холивуд има два вида „ застаряващи “ актриси: естествени и хирургични. В първия случай звездите избират натурален вид. Стареят почтено и със жанр. Във втория се пробват с всички сили да основат „ илюзията “, че лицето им е все такова, каквото е било преди към 30-40 години. Такива радикални „ пластмасови “ ограничения водят до пагубни последствия: това се случи с Мадона, случи се и с Ким Бейсингър.

Новите фотоси на 69-годишната актриса шокират даже хората със мощна душeвност – невероятно е да се повярва, че промененото лице принадлежи на един от най-обичаните и желани „ ангели “ на Холивуд .

В допълнение към кръговия лифтинг, хирургът е сложил импланти в скулите и е стегнал овала на лицето с конци. Сега физиономията на Ким наподобява на замръзнала маска – невероятно е човек да я огледа без да потръпне от смут.

Актрисата, модел на Playboy и икона на хубостта, стана известна през 80-те години на предишния век, започвайки с ролята си на момиче на Бонд дружно с Шон Конъри във кино лентата за Джеймс Бонд от 1983 година „ Никога не казвай в никакъв случай “.

Тя също по този начин е добре известна с ролята си в еротичната драма „ 9½ седмици “, както и с награденото с Оскар осъществяване в „ Поверително от Ел Ей “.

Бейсинджър, която се трансформира в аскет поради агорафобията си, постоянно е била обект на клюки, че се е подложила на пластични интервенция.

Въпреки това, тя в никакъв случай не е удостоверила, че е лягала под ножа – и щерка ѝ също твърдеше, че майка й е напълно естествена – без интервенции, без лифтинг, без нищо, което да е изкуствено добавено или направено.

Инфо: nypost.com

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР