68-годишният Владимир Свиридов, бивш командир на 6-та армия на ВВС

...
68-годишният Владимир Свиридов, бивш командир на 6-та армия на ВВС
Коментари Харесай

ПАК НЕЗАГАСЕН ФАС? Намериха разложени руски генерал и жена му

68-годишният Владимир Свиридов, някогашен пълководец на 6-та войска на Военновъздушни сили и Противовъздушна отбрана на Руската федерация, е открит мъртъв в дома си. До него е било тялото на 72-годишната му брачна половинка Тетяна Свиридова. Това съобщи РБК-Украйна.

Според изданието телата са открити следобяд на 15 ноември в къщата им в село Аджиевски в Ставрополския край. По предварителна информация двойката е умряла преди към седмица.

" Служители на газовата работа към този момент са направили замервания и превишение на допустимата централизация на нездравословни субстанции не е открито ", се показва в известието на съветския Telegram канал.

Какво е предизвикало гибелта на някогашния пълководец на съветските Военновъздушни сили и брачната половинка му, към този момент не е известно.

Отбелязва се, че генерал-лейтенантът на Военновъздушните сили на Руската федерация Владимир Свиридов е командвал 6-а войска на Военновъздушни сили и Противовъздушна отбрана на Русия от 2005 до 2009 година, която е дислоцирана в Санкт Петербург.

Украинската медия отбелязва, че на територията на Русия са зачестили случаите на неочаквана или мистериозна гибел на военни.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР