65-годишният бизнесмен и зам.-председател на Общинския съвет в Бургас Бенчо

...
65-годишният бизнесмен и зам.-председател на Общинския съвет в Бургас Бенчо
Коментари Харесай

От последните минути: Бенчо Бенчев влезе по спешност в болница!

65-годишният предприемач и зам.-председател на Общинския съвет в Бургас Бенчо Бенчев, чието име не излиза от фокуса на медиите тези дни, преди малко е откаран е болница в извънредно тежко положение, оповестява Флагман.

Пред къщата му в жк " Меден рудник " дойде кола за спешна помощ с включена сирена. Само няколко минути по-късно той бе свален с носилка и качен в реаномобила. 

По думи на най-близките му, той не е издържал на течащата от всички страни разнородна информация, анализираща случилото се предходната седмица в Истанбул при ареста на Димитър Желязков - Очите, както и за бъдещето му като политик и държавник. 

Днес следобяд информацията му е пристигнала допълнително и съвсем изцяло е изгубил говора си, вследствие и на бързо разрастващото му се неврологично заболяване - паркинсон, който е в напреднал етап. От психическо и физическо безсилие Бенчев е получил признаци за предстоящ инфаркт.

Семейството му моли медиите и приятелите на Бенчев да не демонстрират нездраво любознание и да не ги безпокоят в този тежък миг.

" Много апелирам да деянията схващане, до момента в който татко ми бъде нормализиран, уповавам се положението му да не е съдбовно за живота му ", сподели огромният му наследник Георги Бенчев, който придружи колата за спешна помощ до Спешния център на болничното заведение, в която Бенчев към този момент е настанен.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР