65-годишната холивудска актриса Шарън Стоун показа на феновете си безупречната

...
65-годишната холивудска актриса Шарън Стоун показа на феновете си безупречната
Коментари Харесай

65-годишната Шарън Стоун показа стегната фигура в леопардов бански

65-годишната холивудска актриса Шарън Стоун сподели на почитателите си безупречната си фигура в бански костюм.

Шарън Стоун показа с почитателите си нова фотография по бански, като написа фотографията в Инстаграм: " Готова за лятото ".

 Шарън Стоун

65-годишната Шарън сподели зелен бански костюм с леопардов принт от Dolce&Gabbana, като добави към визията си тъмни очила. Селфито в огледалото даде опция да надникнем и в домашния интериор на звездата: фотография на Мерилин Монро, окачена над кадифения диван, на който седи обичаното куче на Шарън - Бандит.

Поразителната фотография събра маса позитивни реакции - над 256 000 лайкове за ден и одобрителни мнения от известни персони: модела Брук Бърк, филмовите актриси Мишел Пфайфър и Тифани Амбър Тийсен, комедийната актриса и продуцент Уитни Къмингс.

Самата Шарън декларира, че е нужна " малко дисциплинираност ", с цел да бъде в естетика с тялото си. Тя също по този начин отбелязва, че поддържането на здравословен метод на живот стартира с несъмнено " положение на духа ".

" Трябва да се опитате да възприемете избрана философия. Ако се откажете от всички ограничавания и вървите напред, простите, решите проблемите си, отворите сърцето си, съчувствате на другите, спите, когато би трябвало да спите, ядете, когато би трябвало да ядете, спортувате, когато би трябвало да спортувате, ходите на работа в точния момент, спазвате договорите си и живеете съгласно разпоредбите си, ще имате един спокоен живот ", сподели звездата в изявление за New You.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР