65-годишната Дениз Остин и 29-годишната й дъщеря Кейти Остин изумиха

...
65-годишната Дениз Остин и 29-годишната й дъщеря Кейти Остин изумиха
Коментари Харесай

65-годишната фитнес икона дефилира с дъщеря си и показа впечатляващата си фигура  



65-годишната Дениз Остин и 29-годишната й щерка Кейти Остин изумиха тълпата, когато излязоха на пистата в шоу на бански костюми, облечени от модели на Sports Illustrated.

Майката и дъщерята гордо се разходиха по бикини в песъчлив цвят и демонстрираха, че и двете са в забележителна форма.


„ Беше необикновено чувство да ходя по пистата с щерка си. Радост, която ще продължи цялостен живот. Наистина съм горда майка. Този миг беше скъп. Благодарнасъм на Sports Illustrated, че ми се обадиха и ни направиха първото дуо майка-дъщеря, което ще излезе на пистата “, сподели Остин пред Fox News Digital.


Остин се трансформира във фитнес икона, откакто завоюва популярност през 80-те и 90-те години на предишния век със своята „ 8-минутна подготовка за стомах “. През годините тя е продала повече от 24 милиона видеокасети и DVD-та с тези извършения.


„ Искам дамите да се усещат уверени в телата си, без значение от възрастта. Надявам се да вдъхновя дамите над 50 години да водят по-здравословен метод на живот. Живейте пълноценно “, е посланието, изпратено от Дениз.

Кейти е последвала стъпките на майка си – тя е фитнес инфлуенсър, има лично приложение за фитнес и дебютира в Sports Illustrated Swimsuit през 2021 година

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР