65-годишен беглец от Калифорния, който се изплъзваше на властите в

...
65-годишен беглец от Калифорния, който се изплъзваше на властите в
Коментари Харесай

„Най-търсеният“ беглец в Америка, който се изплъзваше на властите в продължение на десетилетия, осъден за убийството на жена от Флорида

65-годишен дезертьор от Калифорния, който се изплъзваше на управляващите в продължение на съвсем четири десетилетия преди ареста му през юни, беше наказан на 50 години в пандиза за убийството на жена от Флорида.

Доналд Сантини — който се появи в телевизионното шоу „ America's Most Wanted “ през 1990, 2005 и 2013 година — се призна за отговорен в ликвидиране втора степен при гибелта на Синтия „ Синди “ Рут Ууд в договорка с прокурорите с цел да избегне обвиняване в ликвидиране първа степен. Окръжният арбитър Саманта Уорд утвърди договорката, преди да издаде присъдата в Тампа в четвъртък, заяви WTSP, филиал на CBS. Делото беше планувано за разглеждане след две седмици.

„ Успех “, сподели съдията на Сантини, който е в пандиза без гаранция от ареста си през юни в дома си покрай Сан Диего. < /p> регистрирано.

„ Сантини беше включен в „ Най-търсените в Америка “ няколко пъти през десетилетията си на бягство, само че беше оголен от федералните управляващи едвам тази година, когато кандидатства за паспорт и се оказа, че пръстовите му отпечатъци съответстват с изчезналия обвинен в ликвидиране ", сподели представител на държавната прокуратура в известие за вести, получено от WTSP.

През 1984 година Сантини е прочут като Чарлз Майкъл Стивънс, което е псевдоним, който употребява, с цел да изпревари заповед за закононарушение, осъществено в Тексас. Служители на шерифа на окръг Хилсбъро споделиха, че той е употребявал минимум 13 псевдонима през годините.

Прокурорите, които бяха подготвени да показват нови обстоятелства по случая на правосъдните заседатели, споделиха, че Сантини е последният човек, който е бил забелязан с 33-годишната Ууд на 6 юни 1984 година и тялото й е открито в цялостна с вода канавка три дни по-късно.

Помощник-държавният прокурор Скот Хармън сподели по време на чуването в четвъртък, че Ууд е споделила на другари и сътрудници, че отива на среща на 5 юни 1984 година, а съседите по-късно споделили на проверяващите, че видяла микробус, паркиран на алеята й.

Хармън сподели, че жена, която е имала връзка със Сантини, споделила на проверяващите, че той е взел микробус назаем, с цел да отиде на срещата.

Свидетел сподели на проверяващите че Сантини е споделил, че фамилията на брачна половинка на Ууд му е платило, с цел да получи увреждащи доказателства за характера, които биха могли да бъдат употребявани в борба за настойничество над дребните деца на двойката.

Сантини споделил на дамата на идната заран, че е умъртвил Ууд и изхвърли тялото й, сподели Хармън.

„ Този ​​свидетел би могъл да разпознава подсъдимия “, сподели Хармън.

След чуването помощник-общественият бранител на Хилсбъро Джейми Кейн отхвърли с цел да разяснява случая.

След ареста си Сантини сподели на ABC 10News в ръкописно писмо от 16 страници, изпратено от пандиза, че е бил доброволец в Ротари клуб, имал е тайландски ресторант и е управлявал жилищен блок. „ Причината, заради която съумях да тичам толкоз дълго, е да пребивавам изпълнен с обич и почитание живот “, написа той до станцията.

Сантини е лежал в пандиза за обезчестяване на жена, до момента в който е бил в Германия, оповестиха по-рано чиновници.

„ Нито едно семейство не би трябвало да прекарва десетилетия в очакване да въздаде правдивост за жестокото ликвидиране на техен обичан човек “, сподели държавният прокурор Сузи Лопес в изказване, получено от филиала на CBS WTSP. „ Този ​​обвиняем освен открадна почтен живот, само че също по този начин остави семейство без майка им и без отговори. Нашите мисли са със фамилията и приятелите на жертвата, до момента в който затварят една мъчителна глава и вървят към излекуване. “

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР