64-годишната певица публикува серия от снимки, позирайки в дантелен сутиенАмериканската

...
64-годишната певица публикува серия от снимки, позирайки в дантелен сутиенАмериканската
Коментари Харесай

Фенове: Мадона, време е да се облечеш

64-годишната певица разгласява серия от фотоси, позирайки в дантелен сутиен

Американската поп певица Мадона пусна свои еротични фрагменти и беше разкритикувана онлайн. Снимките са оповестени на нейната страница в Instagram, предава БГНЕС.

64-годишната певица разгласява серия от фотоси, позирайки в черен дантелен сутиен и корсет с презрамки, комбиниран с мрежест чорапогащник в същия цвят. Образът на звездата беше допълнен от дълги ръкавици, лъскави очила, както и доста бижута: обеци под формата на кръстове, вериги, няколко пръстена и сребърни гривни.

Феновете погледнаха сериозно на външния тип на Мадона, за което започнаха да пишат в голям брой мнения под обявата, която събра 239 000 лайкове. „ Какво стана с лицето ти? “, „ Даваш неприятен образец на младите девойки “, „ Мадона, апелирам те, стой “, „ Време е да се облечеш “, „ Чувствам, че Мадона остарява единствено извън ", споделиха те.

През август Мадона пусна също свои секси фотоси с апел да ѝ бъдат изпратени дарове за ЧРД. В навечерието на 64-ия си рожден ден тя разгласява фрагменти в обществените мрежи, на които театралничи пред камерата в полупрозрачен черен корсет, отдолу под който се вижда мрежест сутиен.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР