64-годишен мъж от индийския щат Одиша, Бибху Пракаш Суейн с

...
64-годишен мъж от индийския щат Одиша, Бибху Пракаш Суейн с
Коментари Харесай

Арестуваха мъж, оженил се за 14 жени и избягал с парите им

64-годишен мъж от индийския щат Одиша, Бибху Пракаш Суейн с псевдоним Рамеш Суейн, е задържан за това, че се е оженил за 14 дами и по-късно ги е измамил.

Полицията е арестувала Суейн по голям брой обвинявания, в това число за машинация, подправяне, машинация по член 494 от индийския Закон за брака, в който категорично се загатва закононарушението бигамия. Бигамията е противозаконна и се санкционира за закононарушение. Тези закони обаче са предмет и на Закона за религиозните бракове.

Споделяйки повече детайлности за Суейн, заместник-комисарят на полицията в Бхубанешвар, Умашанкар Даш съобщи: " Обвиняемият е набелязвал дами в брачни уеб страници, женел се за тях и по-късно бягал с парите им ". Повечето от дамите, към които се е насочил, са желали прочувствена сигурност, защото или са се омъжили късно, или са били разведени.

" В профилите на тези дами написа, че са високообразовани и заемат основни постове в разнообразни организации от държавния и частния бранш ", прибавя още Даш.

Органите на реда оповестиха също, че през 2021 година против Суейн е подадена публична тъжба от 14-ата му брачна половинка. Тя била учителка, която живеела при него и схванала за другите му бракове. Той се е оженил за нея в Делхи през 2018 година

Обвиняемият се представял за доктор, юрист или доктор, добави полицията. Той се е оженил за първи път през 1982 г. Източник: БГНЕС
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР