64 досъдебни производства и над 350 оперативни и явни сигнали

...
64 досъдебни производства и над 350 оперативни и явни сигнали
Коментари Харесай

До 150 лв. за търговия с гласове в Бургаско, в офертата вече и социални услуги

64 досъдебни производства и над 350 оперативни и очевидни сигнали за търговия с гласове. Това са резултатите от засилените полицейски интервенции, които се правят на територията на цялата в страна в навечерието на изборите, заяви в Бургас основният секретар на Министерство на вътрешните работи комисар Петър Тодоров. Проверки за нарушавания на изборното законодателство ще има и след вота, предизвести той, защото имало данни, че част от заплащанията ще бъдат осъществени след 2 април.

От 100 до 150 лв. е цената на глас в страната, което е малко по-високо спрямо “това, с което сме привикнали “. Схемите за търговия, уточни той, са познати, само че има и някои по-осъвременени, като в офертите, с изключение на опрощаване на задължения и пари на ръка, към този момент са включени и обществени услуги от някои администрация. Главният секретар на Министерство на вътрешните работи не конкретизира кои са администрациите.

Той дойде в Бургас с цел да връчи публично 10 револвера “Валтер ” и 17 електропреносими “тейзъра ”, с които да се възобнови оръжейната система в Министерство на вътрешните работи с по-нови и модерни късоцевни оръжия. Това е единствено първата стъпка, акцентира комисар Тодоров.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР