633 места (близо 13%) за първокурсници по държавна поръчка в

...
633 места (близо 13%) за първокурсници по държавна поръчка в
Коментари Харесай

Стотици места в СУ остават свободни и след окончателното класиране

633 места (близо 13%) за първокурсници по държавна поръчка в Софийския университет " Св. Кл. Охридски " остават незаети след окончателното класиране. Тази година Алма матер набира 4916 студенти.
Празни са и половината места за банкет на платени бакалаври и магистри. От общо 695 места незаети са 348 бройки.
Прави усещане, че тази година най-престижният ни университет не е съумял да запълни държавната поръчка даже в специалности, в които обичайно има напор като филологиите да вземем за пример.
Затова Алма матер разгласи спомагателен банкет. Могат да аплайват взели участие в класиранията, само че неприети за студенти, както и хора, които не са взели участие в приемната акция, само че дават отговор на изискванията, съобщи Стандарт нюз.
Те би трябвало да се записват сред 11 и 15 септември, като документи се одобряват в бранш " Прием на студенти " в Ректората. Подават се заявление по пример, копие от дипломата за приблизително обучение. Плаща се такса 30 лв. и към комплекта се включва и квитанцията. Необходима е и служебна записка с резултат от сполучливо положен изпит в друго висше учебно заведение това лято.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР