63 минути и 29 секунди. Толкова време нова музика подари

...
63 минути и 29 секунди. Толкова време нова музика подари
Коментари Харесай

Тейлър Суифт постави нови рекорди с Folklore - slava.bg

63 минути и 29 секунди. Толкова време нова музика подари Тейлър Суифт на почитателите си, като пусна изненадващо албума Folklore. Освен че критиците го дефинират като един от най-хубавите на поп сензацията, той към този момент остави диря в музикалната история.

От тавата, която беше пусната на пазара предишния петък, бяха продадени впечатляващите над 1,3 милиона копия единствено за първите 24 часа. Освен това тя е сложила връх в Спотифай за най-вече стриймвания през първия ден на албум на изпълнителка - 80,6 милиона. Folklore стана най-стриймваният поп албум в Епъл Мюзик за 24 часа с над 35 милиона стрийминга.

Във Folkore са включени 16 части, а в първокласното издание попада и още една спомагателна ария - Te Lakes.

"Повечето неща, които бях запланувала за това лято, не се получиха, само че едно от тях се осъществя, и това е осмият ми студиен албум, който ще излезе в среднощ. В него съм вложила всичките си приумици, фантазии, страхове и размисли, до момента в който бях в изолираност ", посочи певицата часове преди да пусне албума.

Предходният албум на 30-годишната звезда, който носи името Lover, излезе преди към 11 месеца. Затова беше изненада, че тя пуска нов толкоз скоро. Всички песни в него са основани, до момента в който Суифт бе в обществена изолираност поради новия ковид.

Междувременно Тейлър не пропусна да помогне на феновете си в сложните времена. Наскоро тя раздаде по 3000 $ на такива, които са изпаднали в затруднено състояние поради рестриктивните мерки, свързани с пандемията. Певицата прочела в обществените мрежи какво споделят някои от феновете й и се свързала с тях на персонални известия. Суифт поискала информация за сметките им в PayPal и след това определените от нея с учудване открили, че по сметките им са пристигнали 3000 $.

"Бях в потрес, изгубих мозъка и дума. Не можех да допускам, че някой, на който към гледала с любов и почитание толкоз дълго време, ще протегне ръка към мен с такава благотворителност ", показа нейна 24-годишна фенка. Младата жена твърди, че с помощта от певицата ще си заплати сметките и към този момент е подала документите си в бюрото по труда и търси нова работа.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР